Cum se creează o pagină de destinație? Concepte de bază

Cum se creează o pagină de destinație

Crearea unei pagini de destinație

Un site web de destinație este un site care are un singur scop: să creeze o acțiune. Scopul unei pagini de destinație este de a transforma vizitatorii în clienți, astfel încât să-și atingă obiectivele comerciale.

O pagina de destinatie este, in esenta, un instrument marketing care urmareste sa convinga vizitatorii site-ului sa ia o anumita masura, cum ar fi:

 • Creearea unei conturi;
 • Abonarea la un newsletter;
 • Completarea unui formular;
 • Cumpararea unui produs;
 • Descarcarea unui document etc.

In functie de scopul urmarit, o pagina de destinatie poate avea un design diferit si poate include diverse elemente precum: formulare, imagini, butoane de call-to-action, grafice si statistici etc.

O pagina de destinatie trebuie sa fie simpla, usor de parcurs si cat mai clara posibil. Vizitatorii nu au timp si rabdare sa parcurga o pagina complicata si cu multe informatii inutile. In plus, o pagina de destinatie trebuie sa load-eze rapid, altfel risti sa pierzi vizitatori.

Pentru a crea o pagina de destinatie eficienta, este important sa cunosti audienta ta si ce anume doresc acestia. Poti afla aceste informatii prin realizarea unui studiu de piata sau prin simpla monitorizare a traficului pe site-ul tau. In functie de informatiile obtinute, poti crea o pagina de destinatie care se potriveste nevoilor si dorintelor vizitatorilor tai.

Cum se creează o pagina de destinație eficientă?

O pagina de destinatie eficienta este una care reuseste sa capteze atentia vizitatorilor si sa ii convinga sa actioneze in modul dorit de dumneavoastra. Pentru a crea o pagina de destinatie eficienta, trebuie sa urmariti urmatorii pasi:

 • Identificati scopul paginii de destinatie. Ce doriti sa faceti cu aceasta pagina? Vreti sa adunati informatii despre vizitatori (de exemplu, prin formularul de contact), sa faceti o vanzare directa, sa directionati vizitatorii catre alta pagina sau alt loc de pe site-ul dumneavoastra? Identificati scopul paginii de destinatie si asigurati-va ca acesta este clar evidentiat.
 • Creati un design care se concentreaza pe scopul paginii. Design-ul paginii de destinatie trebuie sa fie simplu si direct, astfel incat vizitatorii sa nu fie distrasi de alte elemente. De asemenea, asigurati-va ca design-ul este optimizat pentru a se incadra cat mai bine intr-un ecran de calculator, telefon sau tabletă.
 • Asigurati-va ca aveti un formular de contact care este usor de gasit si de completat. Formularul de contact este un mod eficient de a aduna informatii despre vizitatori, astfel incat acestia pot fi contactati in viitor. Asigurati-va ca aveti un formular care este usor de gasit si de completat, astfel incat vizitatorii sa nu fie descurajati de acesta.
 • Folositi imagini pentru a crea o pagina de destinatie atractiva. Imaginile sunt un mod eficient de a crea o pagina de destinatie atractiva pentru vizitatori. Asigurati-va ca alegeti imagini care sunt reprezentative pentru scopul paginii de destinatie si care sunt optimizate pentru a se incadra intr-un ecran de calculator, telefon sau tabletă.
 • Asigurati-va ca aveti un numar de telefon disponibil pentru vizitatori. Numarul de telefon este un alt mod eficient de a aduna informatii despre vizitatori, astfel incat acestia pot fi contactati in viitor. Asigurati-va ca aveti un numar de telefon disponibil pentru vizitatori, astfel incat acestia sa nu fie descurajati de acesta.
pagini destinate

Ce elemente trebuie să conțină o pagina de destinație eficientă?

Ce elemente trebuie să conțină o pagina de destinație eficientă?"
O pagina de destinație eficientă trebuie să conțină următoarele elemente:

 • Un titlu puternic și atragător care comunica scopul paginii;
 • Un design care este în concordanță cu brand-ul companiei și mesajul pe care dorește să-l transmită;
 • Conținut scurt și la obiect care este ușor de parcurs;
 • O formă de call to action care să încurajeze vizitatorii să ia o anumită acțiune, cum ar fi completarea unui formular sau a unei cereri de ofertă;
 • O imagine sau o grafică care să transmită mesajul companiei și să atragă atenția vizitatorilor;
 • Informații de contact care să permită vizitatorilor să ia legătura cu compania.

Ultimele articole

Crearea unei pagini de destinație

Cum să vă poziționați strategic site-ul web pentru o vizibilitate și un impact maxim

Un site web eficient este esențial pentru orice afacere - până la urmă, acesta este primul lucru pe care poten

Extindeți
Crearea unei pagini de destinație

Caricaturi: Crearea de Lucrări Unice

Caricaturile sunt o modalitate minunată de a exprima idei și emoții prin artă. Există o mulțime de moduri în c

Extindeți
Crearea unei pagini de destinație

Crearea unui site web ieftin și optimizarea costurilor de întreținere

Crearea unui site web ieftin nu trebuie să fie dificilă sau costisitoare. Există și soluții ieftine pentru a v

Extindeți
Crearea unei pagini de destinație

Cum să dezvolți un site web care să fie atrăgător și funcțional

Dezvoltarea web este un termen general care se referă la proiectarea, crearea, implementarea și întreținerea d

Extindeți
Crearea unei pagini de destinație

5 sfaturi pentru dezvoltarea unei cariere în dezvoltarea jocurilor video

Odată cu apariția primelor calculatoare personale, s-a născut și industria jocurilor video. Aceasta a început

Extindeți