Henkisen kasvun kurssit keuruu

henkisen kasvun kurssit keuruu

minut lukuisia kertoja Intiaan. M ) sijaitsee Espoon ja Kirkkonummen rajan tuntumassa Espoonlahden rannalla. Kurssitila on nykyaikainen ja kodikas sekä tilava rivitalohuoneisto, johon mahtuu 12 henkilöä. Työpaikan henkinen hyvinvointi, työilmapiirikartoitus, työssäjaksaminen, henkilökohtaiset voimavara-analyysi, tmi Matti Porkka. Kaikkien kurssien lähtökohta on kokonaisvaltainen ihminen (keho, mieli, sielu) sekä henkinen kasvu käytännössä.

Henkisen kasvun kurssit: Henkisen kasvun kurssit keuruu

Ota yhteyttä ja kysy lisä. 2015 perustin oman yritykseni Wings Wide Open ja työskentelen nyt henkisen kasvun ohjaajana ja valmentajana.

Henkisen kasvun kurssit keuruu - Henkisen

Henkisen kasvun kurssit keuruu 498
henkisen kasvun kurssit keuruu 622
Henkisen kasvun kurssit keuruu 10
Ova porno salainen rakkauspalvelu Annan myös henkilökohtaista henkisen kasvun ohjausta ja tukea yli 15-vuoden kokemuksella. Ota rohkeasti yhteyttä ja tee muutos elämäsi. Paikalle päset helposti autolla, junalla tai bussilla. Henkisen kasvun matkani on kuljettanut sex in the massage bdsm treffit minua ympäri maailmaa.
henkisen kasvun kurssit keuruu

Henkisen kasvun kurssit keuruu - Henkisen kasvun

Henkisen kehityksen hoidot ja kurssit, menneiden elämien tulkinta, energioiden puhdistus. 90-luvun lopulla aloitin joogan, jota harrastin intensiivisesti lähes kymmenen vuotta. Olen ensimmäiseltä koulutukseltani ekonomi (KTM) ja työskentelin 20 vuotta intensiivisesti liike-elämässä markkinoiden suomalaisia brändejä kotimaassa ja kansainvälisesti (Leaf, Mainostoimisto SEK grey, Nokia Mobile Phones). . Sydäntietoisuuden vuosikurssin 2017 ilmoittautuminen on avattu. Järjestän tilauksesta kursseja myös lähes kaikkialla Suomessa. Vuonna 2012 jätin tämän urani ja ryhdyin kouluttautumaan henkisen kasvun ohjaajaksi (Holistic Counselor). Henkiset retriitt, yritykset ja yhteisöt, voimavarakurssit, työhyvinvointi. Sundsbergin Kartanonrannan kylä (ks. henkisen kasvun kurssit keuruu

Kommentit (1)

  1. henkisen kasvun kurssit keuruu sanoo:

    Henkisen kasvun kurssit, lisä. Kurssilla opit uusia tekniikoita.

Jätä Vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *